dinsdag 2 juni 2009

laatste dagen

de laatste van mijn 540 dagen in het buitenland worden reuze nuttig besteed met het spelen van godfather op de wii. ik ben inmiddels al een associate in de corleone familie, maar ik moet nog even oefenen op het neerslaan van mijn tegenstander. ik ben eigenlijk alleen bedreven in het geven van kopstoten, terwijl je soms ook gewoon iemand van een gebouw moet afgooien. ik bedoel maar.

het weer werkt gelukkig eindelijk eens mee in new york, dus eigenlijk is het zonde dat ik de hele dag binnenzit. morgen ga ik derhalve maar eens verder met het afwerken van mijn lijstje 'nog te doen in new york'. daartoe behoorde onder andere een bezoek aan coney island (check! was hartstikke leuk), een honkbalwedstrijd (check! al was het dan de red sox in boston, maar ze moesten wel tegen de new yorkse mets) en het flatiron building (check! viel lichtelijk tegen). vdp en ik gaan morgen naar bloomingdales en vervolgens naar het moma. van j moet ik nog steeds naar de cloisers, dus dat doe ik donderdag.

en dan! dan ben ik weer thuis, of eigenlijk, in amsterdam, want thuis was ik hier en in nairobi ook. ik zag net in mijn agenda dat ik het volgende week al reuze druk ga krijgen. afspraken met vrienden en families, maar ook met mijn scriptiebegeleider en mijn promotor (als in: promotie-onderzoek-begeleider). belangrijker echter is de installatie in de gemeenteraad van amsterdam. omdat judith sargentini vast en zeker deze donderdag gekozen wordt voor groenlinks in het europarlement, valt er een plek vrij en die ga ik opvullen. tadadada! ik heb er zin in, dat kan ik u vertellen.

maar eerst nog een paar laatste dagen in new york. (ja mam, ik zal er van genieten!)

1 opmerking:

Theo zei

Hallo Evelien,
Ik wens je alvast een goede thuisreis. Bedankt voor je enthousiaste verhalen over jouw belevenissen in NYC.
Veel succes in de gemeentepolitiek van Amsterdam!