maandag 18 mei 2009

rondjes en borrels

godsamme wat raak ik snel verveeld. ik was nog geen 24 uur klaar met studeren of ik hing al bij d te jengelen of hij me wilde vermaken. gelukkig voor hem zijn er allerlei sociale aangelegenheden de komende dagen, waaronder de afstudeerceremonie (woensdag) en de uitreiking van het diploma (donderdag). zoals eerder verteld ben ik een marshal, en moet ik derhalve helpen met het in goede banen leiden van het gebeuren. overigens weet ik sinds vandaag (na mijn marshal training) dat dit vooral neerkomt op het in alfabetische volgorde zetten van mijn medestudenten. dat lukt nog net, denk ik.

overigens heb ik afgelopen weekend niet alleen maar op de bank gehangen en d verveelt hoor. vrijdag na het laatste tentamen waren er drie borrels waar ik acte de presence gaf, om vervolgens met de trein naar scruntum te gaan alwaar d met vrienden aan het barbequen was. zaterdag heb ik met twee mede-llm-ers een rondje om manhattan gefietst. dat was me een tocht! via een stukje hudson onder de washington bridge door naar daar waar manhattan de bronx bijna raakt. vandaar helemaal langs de east river (onder de queensbor, williamsburg, manhattan en brooklyn bridge door) naar de staten island ferry, en hups weer omhoog langs de hudson. vijf uur was het, en vet leuk.

zaterdagavond was het bootbal: ons afstudeerbal op een boot. manhattan bij nacht, zelfs als het een klein beetje regent, is vanaf het water tamelijk aangenaam om naar te kijken. vervolgens - want het hield niet op - liep ik zondag de aids walk new york. beetje jammer was wel dat ik tussen de 45.000 andere deelnemers mijn eigen team niet kon vinden, waardoor ik vooral met de 'sikhs new york' en 'volleybal team the swanas' opliep. ach ja. door al mijn familie en vrienden (dank dank dank!!!) ben ik voor 455 dollar gesponsord, en mijn team heeft voor african services zelfs 13.000 dollar opgehaald. das niet niks, dat kan ik u wel vertellen.

al met al, ik zeg het u, heb ik het nu drukker dan tijdens het studeren. en sinds vandaag alle cijfers bekend zijn geworden, weet ik ook wat mijn gpa (gemiddelde) is. maar daarover later meer.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Alle cijfers bekend? Dat zijn nog eens nakijktermijnen.

Mirte zei

Laat ons niet langer in spanning! Een A++?

Maaike zei

En.....!!!???

Michael Jackson zei

Die triple A's van jou zijn net zo betrouwbaar als de gemiddelde A rating van Moody's.