vrijdag 10 oktober 2008

tureluurs

vanavond! gaat u er maar eens lekker voor zitten. een avondje voor de buis, met om zes uur het degelijke journaal op nederland 1. u kunt er ook voor kiezen om op nederland 3 af te stemmen, alwaar de spannende jeugdserie spangas u zult onderhouden. vervolgens heeft u net genoeg tijd om de diepvriesmaaltijd in de magnetron te schuiven, een bezoek aan het toilet te brengen, de warme maaltijd mee naar de bank te nemen en af te stemmen op nederland 2.

want daar, daar begint om vijf voor half zeven (18.25, 6.25pm) de leukste spelquiz van nederland. het is spannend, het is uitdagend, en dan heb ik het nog niet eens over bert van leeuwen gehad. bert... wat kan je allemaal over de man vertellen? niet zoveel, helaas, want hij is van de eo en die mensen zijn doorgaans keurig. vroeger presenteerde bert 'ik weet het beter'. en 'het familiediner', nog zo'n klassieker. maar nu vuurt bert zijn vragen af op kandidaten in ... that's the question!

kijk vooral. het belooft retespannend te worden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hebben de kandidaten wel allemaal hun bril meegenomen? Of wat was ook al weer het excuus? ;)

Maaike zei

Houd het maar op de topografische kennis! Ben benieuwd of de "jackpot" van 1000 euro eruit gaat vanavond? Of wordt het de koelkast?

Arnoud zei

Hé Evelien,
lees je blog altijd trouw als Planeet GroenLinkser! ;-) Volgende week ben ik een weekje in New York City, mocht je zin hebben om een kop koffie te drinken, mail dan ff naar postbus@arnoudboer.nl
groet, Arnoud