vrijdag 26 september 2008

bobbit aka ?

ik heb zojuist het luxeste college ooit gehad. ontmoetingsplek was een bistro vlakbij de faculteit, alwaar wij - 20 studenten en docenten - op een viergangenmenu getracteerd werden terwijl we ondertussen een college kregen over internationaal terrorisme. het college is onderdeel van een reeks in 'international law and war' waarbij zeven keer een spreker zijn of haar artikel dan wel boek komt verdedigen. vandaag was philip bobbit aan de beurt die zijn nieuwe boek 'terror and consent' mocht verdedigen. hij was er zelf wat arrogant over en dat kwam zijn presentatie niet per se ten goede, maar lekker belangrijk.

waar ik het graag over wil hebben is dat bobbit me aan iemand doet denken. een filmster. maar wie? wie oh wie ligt al een poosje op het puntje van mijn tong? een appeltaart voor diegene die me uit de brand helpt.

4 opmerkingen:

Mieke zei

Richard Gere?

Hil zei

Volgens mij heeft Mieke gelijk. Lijkt ook wel wat op Paul Newman (helaas pas overleden)

Doro zei

Volgens ons, Doro, Paul Newman!

Anoniem zei

Helemaal waar hoor, Paul Newman (met het haar van Richard Gere), maar dat kan hem niet zijn. Paul Newman speelde niet in Cliffhanger of franstalige films met UFO's, dus Eef kent hem vast niet.