vrijdag 30 mei 2008

ziek

ziek was ik. ziek als een hond. en wie wel eens een hond over de vloer heeft gehad die ziek was, weet dat dat geen sinecure is. hoge koorts en hoofdpijnen voerden mij dikwijls al hallucinerend naar plekken waar ik liever niet zijn wilde, niesbuien en een vastzittende hoest brachten mij even zo vaak weer terug naar de ook niet zo prettige werkelijkheid.

it sucks to be sick. ten eerste vanwege de hoogst ongelukkige timing: ik heb nog zoveel security claims die wachten om beoordeeld te worden. ook zou ik met een aantal collegae - die ik inmiddels wel vrienden kan noemen - gaan bowlen, op initiatief van ondergetekende. gelukkig besloten zij dat ze zonder mij niet wilden, dus nu wordt dat volgende week. maar bovenal is het gewoon klote om ziek op bed te liggen, terwijl mijn huisgenoten zich niks van mij aantrekken en gewoon hun leven al-hangend-op-de-bank-en-soaps-kijkend doorzetten.

dus scharrelde ik de afgelopen twee dagen op eigen houtje maar naar de keuken om thee te zetten en yoghurt in een bakje te doen. meer dan dat was er toch niet echt in huis. ondertussen mij overigens schuldig voelend dat ik u als lieve lezer niet op de hoogte hield. derhalve moest ik vandaag van mezelf naar het werk, om daar aangekomen die beslissing direct te betreuren vanwege de aanhoudende hoofdpijn en koorts. nu ik hier echter toch zit, kan ik net zo goed wat security claims beoordelen en mijn weblog updaten. vrolijk word ik er echter niet van, noch beter.

2 opmerkingen:

dory zei

Ha Eef, wellicht is uitzieken het beste, om volgende week fit op pad te gaan.

Elmar zei

Ohw... :'-( Beterschap!!