zondag 25 mei 2008

kleermaker

ik moet een beetje gaan oppassen met dat fitnessen, want er beginnen dingen te verdwijnen waarvan ik niet wil dat ze verdwijnen. daarnaast zei mijn kleermaker (ik zeg dat natuurlijk heel nonchalant, zo, mijn kleermaker, fiedelfiedelfiet) vrijdag dat hij nog nooit zulke brede schouders bij een vrouw had gezien. hij noemde het boxerschouders. maar weet je, ik ben eigenlijk best blij met mijn schouders, en laat ze dan ook graag zien. lekker belangrijk wat die man ervan vindt. ik zeg: het is mijn bouw, ik heb gewoon brede botten!

ik was bij de kleermaker omdat ik allemaal kleren laat maken (echt? ja echt). een jurkje, en lange rok (handig voor op reis), een jasje van de mooiste groene ribstof met motief die ik ooit heb gezien, een ... (dat is het cadeautje voor d waarover ik - gezien de openbaarheid van dit medium en derhalve de aanwezige kans dat hij dit ook leest - niks kan zeggen). het is spotgoedkoop, zelfs nog goedkoper dan de stoffen die ik had gekocht. dat laatste was in een indiase winkel waar ik het liefst wilde blijven wonen: honderden meters stof, klaar om door mijn persoontje gekocht te worden. erg fijn allemaal, en over tien dagen is het klaar.

ps blijkbaar ben ik boos...

1 opmerking:

Anoniem zei

yes, eindelijk, kleertjes laten maken. weet je dat ik daar dus nog steeds niet aan toegekomen ben. nooit lang genoeg op een plek.

Judith