vrijdag 11 april 2008

sociaal gebeuren

gister heb ik weer gegymd, in mijn mooie officiele voetbalshirt van nederland tijdens het wk van 2006. het voelde wel een beetje nationalistisch, zo met zo'n grote rood-wit-blauwe streep over de borst, maar ach. stoer is het natuurlijk wel.

status van het kantoor: nog steeds verlamd. ik had eigenlijk wel een weekje langer in nederland kunnen blijven. het geeft ons tijd om veel te lunchen, en ik leer mijn collegae hoe te pokeren. op kantoor hebben ze er niet echt over nagedacht hoe ze de stagiaires nuttig kunnen inzetten tijdens deze periode, wat ik denk ik slecht vind. ondertussen is mijn nieuwe kantoor de officiele hangplek van de medewerkers onder de dertig geworden. dat heeft waarschijnlijk meer te maken met mijn enorme voorraad stroopwafels dan met mij.

het is natuurlijk allemaal gezellig, maar dit is niet de reden dat ik naar kenia ben (terug) gekomen. gezelligheid heb ik ook met mijn vrienden in amsterdam. ik vul mijn dag maar met het schrijven van een guideline voor de desk; iets wat er niet was toen ik het allemaal moest leren en wat wellicht van nut kan zijn voor toekomstige stagiaires. en ik kijk uit naar 21 april: dan gaan we weer open! 21, 21, 21 april!


1 opmerking:

DC zei

Zo, dus je scriptie is reeds af?

Hahahahgnagnagna...