woensdag 16 april 2008

regelneef gezocht

lekkere boel is het: ik ben ziek. mijn allergiepillen zijn al een poosje op en ik hoopte dat ik mijn lichaam had geleerd het op eigen houtje op te knappen. maar dat vertikt het (zou ik trouwens ook doen, na de uitputtingsslag van gister). dus lig ik snotterend op bed, net nu alles weer een beetje gaat lopen op kantoor. vanochtend had ik uiteraard een smsje gestuurd naar mijn baas, maar die bleek deze niet gezien te hebben. ik werd net gebeld door een collega, want het hele kantoor is nu bezorgd. de mungiki zijn wat rustiger nu, maar nog steeds niet helemaal weg; en daarnaast vindt iedereen het ook doodeng dat ik elke dag naar kantoor fiets. maar goed, ik leef dus. ik leef!

ondertussen moet ik duizenden dingen regelen voor new york (waar ik over krap vier maanden al zal zijn!). zo is het huren van een appartement een hel, want je moet aantonen dat je het kan betalen en dat mensen garant staan en dat je betrouwbaar bent. dus daarvoor dienen brieven te komen. en daarnaast moet ik voor fulbright een doktersverklaring dat ik gezond ben, moet ik een mantoux laten zetten (had ik in nederland al gedaan, maar geen bewijs van) en een bloedtest laten doen. dat moet dus allemaal hier in nairobi gebeuren. en ik moet allemaal bewijzen naar iedereen opsturen. aarggh! wie helpt mij in deze donkere regeldagen?

1 opmerking:

Dory zei

Blijf vooral leven en pijnig je lichaam niet te veel! Je bent en blijft toch een West europese vrouw en geen evenaar bewoonster.