dinsdag 25 maart 2008

wilders is not holland

normaal doe ik hier niet zo aan, maar dit vind ik nu eens een goed initiatief. heerlijk genuanceerd, lekker oranje.

2 opmerkingen:

Eva zei

Ter aanvulling, en ook leuk: er zijn inmiddels grote aantallen filmpjes geplaatst op youtube met titels als 'fitna geert wilders sorry' en 'fitna geert wilders' (waar heel andere filmpjes verschijnen dan je zou verwachten), allemaal zodat zoekers naar de film vooral ook allerlei andere dingen tegenkomen, zoals excuses.

Ik weet niet zo wat ik ervan vind (ik heb de website net wel getekend) maar ik vind het in elk geval lief.

Dank voor de tip!

Van de Peppel zei

Ik heb er een beetje een dubbel gevoel bij. Ik vind het heel vervelend dat Geert Wilders zich zo profileert, of eigenlijk moet ik zeggen 'is zoals hij is', of dat hij uberhaupt 'zich profileert' of 'is'.

Ik vind het ronduit kwetsend dat hij de wereld dikwijls overstelpt met zijn op zijn minst merkwaardige gedachtenkronkels en hersenspinsels.

Maar aan de andere kant, dat heb ik toch niet gedaan? Ik heb toch een heel andere mening? Waarom zou ik dan sorry moeten zeggen?

Net zoals ik besef dat maar een klein deel van de moslims als fanatici op straat Nederlandse vlaggen verbrandt, zal men aldaar toch ook beseffen dat maar een klein deel van de Nederlanders een fanaticus als Wilders is?

En zo niet, dan is dat toch niet mijn schuld?