maandag 17 maart 2008

stoffig persoon

weten jullie nog, dat ik gister vertelde dat mijn camera was gestolen? ja, dus. toen ik naar bed ging en eerst nog even ging douchen om al het rode stof uit mijn oren te verwijderen, lag daar, op de wasbak ... (oei oei, de spanning bouwt zich wel op he?) ... mijn fototoestel!

volgens mij gebeurde het als volgt: toen ik thuis kwam na de safari ging ik direct even mijn voeten wassen (zie de laatste foto hiernaast voor het waarom) en klaarblijkelijk heb ik toen mijn fototoestel op de wasbak gelegd. direct daarna vroeg mijn huisgenoot naar mijn foto's, ik kon mijn toestel niet vinden in mijn tas, en voila: een diefstal was geboren.

anyway, zie dus hiernaast dus nog niet een paar van de foto's (het internet op kantoor is zo traa...haa..haa...aag). binnenkort, als ik een snellere computer kan vinden, zal ik hieronder mijn favoriet ten toon spreiden: de savanne met een giraffe en een wildebeest (en ook: een wild beest) met daarachter de skyline van nairobi.

2 opmerkingen:

Maaike zei

Dat kan er ook maar een gebeuren! Lekker stoffig ben je zeg. Maar gelukkig heb je de camera nog.
Ben benieuwd naar de foto's.
Groetjes
Maaike

Anoniem zei

Oei,oei,oei. Dat scheelde niet veel of je had helemaal geen foto. Hoezo stoffig kenia? Zet voortaan de foto's op je PC of stick zodat je altijd wat hebt en laat niet alles op de memorystick zitten. Of stuur ze naar ons toe zodat wij ze bewaren?

Rob