zaterdag 13 juni 2009

fiets 2.0

in wat voor een ongeinteresseerde stad ben ik in hemelsnaam beland? ik sta vandaag bijna een uur met een grote ijzerzaag de ketting van mijn fiets los te zagen, en niemand die even komt informeren of dat nou wel de bedoeling is. zelfs de politie-auto die door de straat kwam rollen keek niet op of om. en ik had nog wel mijn oude lekker-klussen-ik-bedoel-opruimen-ik-bedoel-veel-te-veel-op-de-bank-hangen-en-eo-jongerendag-kijken-kleren (in godsnaam!) aan.

het mag uberhaupt een wonder heten dat mijn fiets er nog stond. een jaar geleden gaf ik mijn sleuteltjes aan e die echter niet wist om welke fiets het ging. enfin, een jaar later en een paar sleuteltjes minder (want kwijt) stond 'ie toch nog precies op de plek waar ik 'm had achtergelaten, slechts met twee lekke banden en een roestige ketting waar ik dus geen sleuteltjes meer van had. een lamme hand en een half-afgezaagde duim verder heb ik mijn fiets weer teruggewonnen van de elementen. ha!

2 opmerkingen:

Arnoud Boer zei

Raadslid steelt fiets en komt ermee weg?

Theo zei

Verbaast me niets!
Jaren geleden heb ik met een paar vrienden "ingebroken" in een galerijflat. Buren liepen er gewoon langs, beneden op straat zagen mensen het gebeuren.
Onze verwachting even later ingesloten te worden op het politiebureau kwam niet uit!!!!!
Weer een ervaring gemist........