dinsdag 4 november 2008

update!

goed, efkes een updateje alhoewel jullie natuurlijk allemaal reeds op 1 oor liggen. en gelijk hebben jullie, want er is niet veel nieuws. pennsylvania gaat naar obama, maar dat was eigenlijk al wel verwacht. ohio, north carolina, florida, virginia en indiana laten nog op zich wachten. reuze vervelend, want dat zijn de staten die er echt toe doen.

oh! as i write: hot nieuws van fox op dit moment!

ohio gaat naar obama, aldus de exitpolls. en dat is belangrijk, want de laatste decennia heeft er geen republikeinse kandidaat gewonnen als hij ook niet ohio in zijn binnenzak had. 'it is pretty much over for john mccain', zegt fox nu. en zoals jullie weten, fox is nogal op de hand van mccain. dus als fox het zegt, dan is het misschien ook wel waar. aan de andere kant, fox heeft al de hele avond allemaal voorspellingen gedaan die op alle andere zenders als veel te voorbarig werden afgeschreven. het is dus alsnog even afwachten.

ondertussen zijn de meeste mensen blij dat ze niet meer in de rij staan. op sommige stembureaus waren er wachttijden van meer dan 4 uur. belachelijk, wat een achterlijk land is dit eigenlijk. hieronder een sfeerfoto.


Geen opmerkingen: