maandag 1 september 2008

www

waar ik in nederland nog drie opleidingen naast mijn master rechten deed - akkoord, iets overdreven, maar allah - mag ik hier absoluut niet meer punten halen dan 15 in 1 semester (11 is normaal). als je meer wilt doen dient daar toestemming van de decaan voor te komen, en die geeft zij zelden. ik heb nu precies 15 punten voor het aankomende semester, en eigenlijk maak ik me daar een beetje zorgen om. ik wil er namelijk ook nog dingen naast doen (zoals: d. af en toe zien, slapen, vrijwilligerswerk doen bij het african development centre, biertjes drinken, naar het metropolitan museum). en anders dan aan de uva kan je hier niet zomaar een vakje laten vallen halverwege het semester: een dikke w (van watje, wanstaltige prestatie en wat ben jij een sukkel!) komt dan op je diploma te staan.

maar nu komt het probleem: welk vak zal ik laten vallen?
- global constitutionalism?
- un peacekeeping?
- human rights?
- law of genocide?
- law of war crimes?

ik kan niet kiezen... help mij!

ps zie de eerste foto's van new york in de slideshow voorbijkomen en vergaap je aan het uitzicht, een nummerbord en een kakkerlak.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

law of genocide

joris zei

UN peacekeeping of human rights lijkt me, allebei hopeloos namelijk. Maar ja, welke dan? Ik zou toch voor human rights gaan.

Martijn zei

Ik zou het gewoon allemaal droppen en eens fatsoenlijke rechtenvakken gaan volgen: contract law et cetera.

;)

Maar als je echt deze vakken wilt doen behalve één, dan zou ik 'global constitutionalism' laten vallen. Klinkt bijzonder niet boeiend.