zondag 6 juli 2008

sleur!

nog geen twee dagen getrouwd en dan al verveel ik me dood. zo'n huwelijk he, allemaal leuk en aardig: mooie zonnige dag, vriendelijke familie, goedsprekende babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand), gezellig feestje, lieve cadeau's en oh ja, het leukste vriendje van de wereld. maar dan ben je dus getrouwd en dan? wat komt er dan? ik zeg: niks, na een huwelijk ben je praktisch dood.

grapje natuurlijk. maar het verandert allemaal niks. gister werden we wakker als na elke avond in een kroeg (ik: heel brak, hij: niet zo heel brak). het enige verschil was dat er een mand met heel veel envelopjes en andere cadeau's stond te wachten. dat was leuk, overigens, want heel veel vrienden schreven heel veel lieve woorden. de rest van de dag werd in bed besteed, en 's avonds gingen we als newlyweds uit eten (we twijfelden er een beetje over of we dat moesten vertellen: misschien kregen we wel een gratis maal...) en naar een concert. niets anders dan anders dus.


zie hier een foto van het gelukkige bruidspaar. links de jurk die d.'s vrienden (dat zijn nu dus ook mijn vrienden, lekkere boel) heel fijn aan ons hadden gegeven.

3 opmerkingen:

Dory zei

En, staat ie leuk? Goed voor een volgend feestje?

Jasper zei

aiaiai!
Sprak je ouders gister en werd even op de hoogte gebracht van dit nieuws. Zou ze dan stiekum toch saai zijn dacht ik nog? Maar na een inhaalsessie gelezen te hebben (had twee weken achterstand vanwege een vakantietje) ben ik tot de ontdekking gekomen dat daar niets van waar is.
Rest mij om je hartelijk te feliciteren met het in de echt verbonden zijn.

Steven zei

Evelien, saai of niet, zo'n hoogtepunt mag natuurlijk niet voorbij gaan zonder felicitatie!

Gefeliciteerd!