vrijdag 9 mei 2008

geluk enzo

lieve mensen, ik ben nog niet dood. al dat gedoe met die tbc valt waarschijnlijk reuze mee. in het allerergste geval heb ik de actieve vorm en dien ik aan de medicijnen te gaan voor een hele lange tijd: dat betekent overigens ook dat ik voorlopig niet kan vliegen (of reizen in een bus met andere mensen, dat zou nogal onaardig zijn). maar het loopt vast allemaal los. (even tussendoor: als iets los loopt, is dat goed? als plotseling de wielen van mijn fiets vallen, omdat ze los lopen, dan is dat toch eigenlijk hartstikke vervelend?) de dokter gaat het mij over een uurtje vertellen: u hoort morgen meer.

wist u ondertussen dat ik in aanmerking kom voor de hsp-beurs? daarmee wordt bedoeld: ik krijg de beurs, tenzij al mijn andere beurzen er reeds voor zorgen dat ik een lui-lekker-leven kan gaan leiden in new york. daar dient men dus nog over te besluiten, maar ook met dit weet ik: het komt vast goed.

(alle dingen komen goed in mijn leven: deze week werd ik bijna het slachtoffer van een geweldsmisdrijf (het stelen van al mijn hebben en houden op straat door middel van een overval), maar prijs de here op uw blote knietjes dat ik net op tijd werd gewaarschuwd door een ander reeds beroofd slachtoffer, waardoor ikzelf ook de benen kon nemen. ziet u: mijn leven is een aaneenschakeling van gelukzaligheden.)

2 opmerkingen:

Dory zei

Famile van Gluck? Of toch dat bescherm engeltje?

DC zei

Houden de mensen van de hsp-beurs er rekening mee dat ontvangers van (heel) veel gratis geld worden verwacht hun bezoekers te trakteren?