maandag 19 mei 2008

6 uur

mag ik u er even op wijzen dat ik gister weer een hoofdstuk van mijn scriptie af heb gekregen, en dat ik die braaf naar van de p heb opgestuurd, maar dat ik tot dusver helemaal niks (n-i-k-s) van hem heb ontvangen? geen hoofdstuk, geen opzet, geen inleiding, nada. hij mag dan wel jarig zijn vandaag, maar ik persoonlijk vind dat volstrekt geen excuus voor dit gedrag zijnerzijds. iemand wel? nee he.

vandaag was de desk een hel, niet zozeer omdat de vluchtelingen onvriendelijk waren, maar vooral omdat het er zoveel waren. mijn mede-stagiaire en ik zaten vanaf acht uur 's ochtends tot half drie 's middags non-stop daar mensen te vertellen dat we niks voor ze kunnen doen (en in een enkel geval dat we ze wel kunnen helpen). het was best gezellig eigenlijk: alle sudanese jongens die drie weken hun claim hadden ingeleverd, kwamen vandaag voor hun resultaat. aangezien ze zeer beschaafd zijn (in de zin van: niet schreeuwen als je een negatief resultaat krijgt), kon ik ook gewoon een praatje met ze maken. ik maak graag praatjes.

verder mag ik morgen weer een interview doen, hoezee! de man is somalisch, maar heeft geen stam waar hij toe behoort. aangezien je stam erg belangrijk is in de somalische cultuur, is er niemand op wie hij kan terugvallen. zie hier een reden voor een interview. ik kijk er nu al naar uit!

3 opmerkingen:

Joris zei

heel goed eef! het is duidelijk dat van de p hier de pannenkoek is.

succes morgen!

maaike zei

een echte praatjesmaker dus!!!!

Vind het geen stijl hoor van van de p. Jij maar hard werken! Mag ook gezegd worden.

Dory zei

Van de P: van harte gefeliciteerd en help Eef even op de huppel, anders raakt ze in een dip.