zaterdag 18 april 2009

sog

ik was in een creatieve bui. normaal ga ik dan altijd rokken maken van mijn oude spijkerbroeken, of schilderijen van voorkantjes van de new yorker. (en doorgaans haak ik halverwege ook weer af, wat nogal veel onafgeronde projectjes met zich meebrengt. enfin.) deze creatieve bui kostte niet zoveel, en heeft zich nu gemanifesteerd in het vernieuwen van het uiterlijk van mijn weblog. blauw en groen, is het niet mooi?

juist, studieontwijkend gedrag dus. ik heb nog iets minder dan een maand om mijn zaakjes op orde te krijgen. gister haalde ik de diploma-uireiking-tickets op voor 'mijn gasten'; id est d. (op woensdag 20 mei krijg ik mijn diploma van de universiteit, op donderdag 21 mei die van de law school, en aan beide is een hele ceremonie vastgeplakt. wat een onzin.) toen bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als ik ook daadwerkelijk afstudeer dit jaar, en een sine qua non daarvoor is dat ik eens aan de slag ga met mijn papers en tentamens. het gaat allemaal wel lukken hoor, want de optie dat het niet lukt bestaat gewoonweg niet. maar toch.

ondertussen maak ik me reuze druk over wat ik godsnaam moet met mijn weblog als ik weer in amsterdam ben. slapeloze nachten! deze blog was opgezet om lange ongewenste emails over mijn buitenlandse verblijf te voorkomen, maar als ik weer in het nederlandse ben dan hoef ik natuurlijk niemand meer op de hoogte te houden van mijn ondoordachte en saaie meningen over gratis pizza's en american football voor meisjes. misschien gooi ik er binnenkort weer eens een polletje tegenaan. studieontwijkend gedrag, zo mooi in al zijn veelvoud.

2 opmerkingen:

Dory zei

Denk je nu echt, dat men niet meer geinteresseerd is in je doen en laten in het nederlandse?! Kijk eens naar het getal van "volgers"!
Toch echt wel een aanzienlijke hoeveelheid belangstellenden.
Ik ben in ieder geval voor! (dat je je blog blijft vullen)
Maar dat wist je vast al!

Maaike zei

Zelfs vanuit Turkije willen we je volgen, dus moet ik toch even de laatste ontwikkelingen volgen. Leuk die nieuwe kleurtjes, ik ben er wel voor.
Wanneer is nou je wedstrijd tegen die andere meiden? Willen natuurijk alles weten.