maandag 11 augustus 2008

even adem halen

de eerste schooldag. ik moet toegeven dat ik er gewoonweg zenuwachtig voor was; gisteravond had ik reeds bedacht welke kleren ik wilde aantrekken, vanochtend stond ik extra vroeg op om me ervan te verzekeren dat mijn haar goed zat en ik mocht d.'s tas lenen zodat ik niet met mijn eigen afgerachte tas mijn nieuwe klasgenoten tegemoet zou treden. ik ben potverdrie 23, maar ik voelde me 11! gelukkig had ik al wel een coole agenda gekocht (nee, geen garfield agenda, zoals in de eerste drie jaar van de middelbare school, of een greenpeace agenda - de laatste drie jaar - maar een heuse moleskine).

in elk geval: het viel natuurlijk reuze mee. na de hele ochtend te zijn doodgegooid met allerhande informatie, maar vooral met de mededelingen hoe trots we mogen zijn op onszelf, hoe leuk het gaat worden, hoeveel vrienden we gaan maken, hoeveel uren we moeten ploeteren en hoeveel pizza's we zullen gaan verorberen, is er nu een uitzonderlijk grote lunch. over drie minuten echter begint het tweede deel van de informatieronde waaropvolgend een barbeque is georganiseerd. dingen organiseren kunnen ze hier wel. dus hup hup hup, ik ga weer socializeren!

2 opmerkingen:

Maaike zei

Succes met weer naar school gaan. Vandaag stond in de krant dat alle kinderen weer naar school moesten. Sommigen aan de hand van hun moeder. Maakte in gedachten even een plaatje van jouw aan de hand van mama!!!!

Mirte zei

Ik heb ook net een Moleskine :-D gaaf istie he?

Geniet van je nieuwe universiteit!