dinsdag 8 januari 2008

lisserbroek

het verbaast me dat de onrusten in kenia nog steeds als groot nieuws worden gebracht. vandaag waren weer twee pagina's van de nrc-next gewijd aan de verkiezingsnasleep; ook in andere kranten blijven artikelen verschijnen. normaal gesproken zakt nieuws over afrika na twee dagen weg om plaats te maken voor een brand in anloo of een botsing tegen een viaduct in lisserbroek.

er is dan ook niet zoveel ontwikkeling om te melden: de onrust is gezakt, kibaki en odinga ontmoeten elkaar waarschijnlijk deze week op aandringen van andere afrikaanse heersers en er wordt geruziƫd over het aantal doden. ondertussen heeft het nederlandse ministerie van buitenlandse zaken haar reisadvies al een week niet aangepast, wat ik tamelijk slordig en onachtzaam vind. de site van het engelse ministerie wordt tenminste elke dag geupdate. die mensen werken voor hun geld!

--- update 14-1-08
die site wordt dus ook niet bijgehouden. lekker is dat. maar misschien is het adagium 'geen nieuws, goed nieuws' van pas...

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey!

Welk een grappige blog! Jammer dat je niet echt tussen de negers aan de slag kan. Ik wist niet eens dat je die Boer-Beurs had gekregen! Gefeliciteerd! Ik maar denken dat die beurs alleen voor BO-studenten toegankelijk was ;) Succes!