dinsdag 10 maart 2009

new!

zaterdagmiddag ging ik naar de kapper. d vindt namelijk al zeker 18 weken dat ik een bob moet laten knippen. ik dacht altijd dat hij een bloempotkapsel bedoelde, en daarop zei ik: nee dank je. die heb ik tot mijn elfde gehad en was doorgaans de reden dat moeders in de buurt tegen hun kind zeiden: ga maar leuk met dat jongetje spelen. ik zou zeggen, de roze ribbroek had toch een hint kunnen zijn. ik ben nog heel lang evert genoemd door bepaalde vrienden, dus een jongenskapsel is voor mij voorlopig geen optie.

afgelopen week kwam ik er echter achter dat een bob ten eerste helemaal geen bloempotmodel is en ten tweede dat het vorig jaar hardstikke hip was. (dat klopt wel met het moment waarop d erover begint, hij is voor dat soort trends veel gevoeliger dan ondergetekende.) welnu, puntje bij paaltje (en ziet vooral de artistikiteit van de foto en hoe ik mezelf in bochten wring om u van het gehele kapsel te laten genieten; want zo ben ik):


daarnaast wil ik ook nog graag even kwijt dat ik nieuwe sokken heb en nieuwe schoenen. mocht u denken, is dat een roodgelakte teennagel?, dan denkt u correct.

195 opmerkingen: